Nyheder

Kivex Biotec, en pioner inden for In-Vitro Fertilitetsbehandling, solgt til Cooper Surgical

Kivex Biotec, der i mere end 30 år har udviklet, designet, produceret, markedsført og solgt udstyr til fertilitetsklinikker verden over er blevet solgt til amerikanske Cooper Surgical.

Kjeld Lauridsen tidligere ejer af K-Systems udtaler om processen; "At sælge en virksomhed er en kreativ proces i marketing, økonomi og tiltrækning af potientielle købere.Vi valgte DealHaus, fordi vi vurderede dem til at være de bedste til salg af vores virksomhed. Deres empati, kreative tilgang og professionelle holdning var et godt match. En attraktiv præsentation med god indsigt i virksomhedens potientale blev skabt hurtigere end vi havde forventet og inden for en kortere periode blev der etableret væsentlig køberkontakt. Flere forhandlinger blev gennemført, og vi fortsatte i forløbet med Cooper Surgical, en større amerikansk virksomhed meget aktiv inden for IVF branchen."

Kivex Biotec, der særligt er kendt under brandet K-systems er blandt de globalt markedsledende selskaber indenfoinkubatorer og arbejdsbænke til IVF-klinikker, og distribuerer sine innovative og æstetiske produkter i mere end 60 lande. Selskabets væsentligste aktionær, Kjeld Lauridsen, har sammen med den øvrige ledelse drevet selskabet frem til dets position i dag – hvor det nu bliver en del af verdens største koncern inden for IVF udstyr og produkter, Cooper Surgical.

Du kan læse meget mere om K-systems og deres produkter på http://www.k-systems.dk/

I mange år har Danmark været base for en af de væsentlige klynger af vidensvirksomheder inden for IVF teknologier, og transaktionen vidner om Danmarks fortsatte evne til at være en ledende kraft inden for innovative og designmæssigt æstetiske løsninger. DealHaus har medvirket som eksklusiv rådgiver for ejerne af virksomheden i forbindelse med salget, som blev gennemført i starten af maj 2016.

Niels Stengaard - Managing director i K-SystemsNiels Stengaard Hansen, managing director i Kivex Biotec udtaler om processen; "Det er min oplevelse, at uanset om vi fik solgt eller ej, har vi fået styrket virksomheden betydeligt gannem den proces, der blev gennemført med henblik på salg. Processen synliggjorde en række områder som vi er blevet væsentlig mere bevidste omkring, og vi fik samtidig dannet grundlag for nogle fælles og afklarede holdninger"

Cooper Surgical, der er en del af den børsnoterede koncern The Cooper Companies, Inc. (NYSE:COO), der omsætter for mere end USD 1,2 mia. årligt, har gennemført transaktionen som et strategisk opkøb, der komplementerer deres eksisterende portefølje af højkvalitetsprodukter.

Læs mere om vores salgsproces her:
http://dealhaus.dk/salg-af-virksomhed/salgsprocessen 

 og lær mere om transaktionen her:
http://goo.gl/D8ScNI

Log in

en
create an account