Nyheder

Vejhegn ApS solgt til BG Byggros A/S

Vejhegn ApS – en specialist i bæredygtige løsninger til saltbeskyttelse og ukrudtsbekæmpelse, er blevet købt af BG Byggros A/S.

Vejhegn ApS udspringer fra et samarbejde med en større dansk kommune, hvor en række bæredygtige specialprodukter blev udviklet til bekæmpelse af råd og svamp i kommunens eksisterende hegnløsning. Produkterne blev startskuddet til Vejhegn ApS, der siden 2013 har været med til at skabe et bedre og pænere visuelt miljø i de danske byer. Byggros har købt Vejhegn som et strategisk opkøb med henblik på at udvide den samlede serviceportefølje, og samtidig skabe nye vækstmuligheder for Vejhegn ApS.

Byggros Koncernen består, efter opkøbet af Vejhegn ApS, af i alt 6 datterselskaber. Koncernen har gennem mere 30 år opbygget en solid markedsposition, og er i dag markedsledende indenfor en række produkter og services til bygge- og anlægsindustrien. Koncernen har hovedsæde i Odense, hvorfra Vejhegn ApS fremadrettet også vil have sit udgangspunkt.

Handlen er endnu et bevis på dansk iværksætterånd, og danske iværksætteres evne til på kun få år at skabe en attraktiv og innovativ forretning. DealHaus har været den eksklusive rådgiver for ejerne af virksomheden i salget, der blev gennemført i juni 2016

Du kan læse mere om handlen her: http://goo.gl/faLXDH

Log in

en
create an account