Nyheder

Afrika, det store nye vækstmarked

Med et befolkningstal på knap 1,1 milliarder, kan Afrika vise sig at være det næste store vækstmarked. Sydafrika, kan via deres gode infrastruktur og veludviklede finansielle marked vise sig at være entrebilletten til resten af det afrikanske marked.

Læs mere

Fransk smagsproducent savnede krydderi

Den danske krydderiproducent, SFK Food, blev i sensommeren 2014 solgt til franske Solina. Det er tredje gang på 12 år, at virksomheden sælges. Trods flere forskellige ejere er produktionen og administrationen blevet bevaret i Danmark, hvorfra der eksporteres til mere end 25 lande verden rundt.

Læs mere

Danske svin i udlandet

Christian Nors Holding ejer 1000 hektar jord i Danmark og godt 5000 hektar i Slovakiet med dertilhørende gårde og stalde, som både indbefatter planteavl og svineproduktion.

Læs mere

Vejen til Latinamerika

Vi hører ofte tesen i forretningslivet, at ’’Information is Power and lacking of Information is a Weakness’’, og vi har i høj grad, på godt og ondt, fået bekræftet, at dette er sandt.

Læs mere

Dansk wienerbrød på udenlandske hænder

Den danske wienerbrødsproducent, Mette Munk, blev i sommeren 2014 solgt til det schweiziske selskab, Aryzta, som dermed har forstærket deres position som verdens tredje største bagerigruppe. Salget har været et planlagt skridt i Mette Munks vækstridt, som blandt andet har medført 4 gazelleudnævnelser af dagbladet Børsen.

Læs mere

Hvad du bør overveje, når du skal handle med verden


Verden bliver mere og mere global. Vi rejser verden rundt, handler på tværs af grænser, og de lokale markeder udvides. Det er ikke længere muligt for de fleste virksomheder at fokusere alene på det danske marked. I stedet må de vende blikket ud af til andre markeder rundt om i verden, hvis de vil fastholde en gunstig position.

Læs mere

Log in

en
create an account