Palle Nørgaard

Palle NørgaardPalle-Team

Stifter og partner
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
+45 2176 8284
Linkedin-Logo

Baggrund:
Stifter af og direktør i Dealhaus. Medstifter af virksommæglerfirmaet Advizer K/S (nu Clearwater International) og partner i perioden 1996-2010. Forud herfor selvstændig i en årrække med aktiviteter i og omkring ejendomssektoren, retail, landbrug mm.
Har besøgt og dannet sig indtryk via besøg hos mere end 1.000 virksomheder over perioden og være involveret i en lang række transaktioner … store som små, men typisk kendetegnet ved at det var som rådgiver for Ejerledede virksomheder.
”Jeg nyder at arbejde med mennesker og proces. Ejerledere er i mange sammenhænge indbegrebet af passion og det er evigt fascinerende … og udfordrende på den positive måde” 

Erfaring: 
Medstifter af virksomhedsmæglerfirmaet Advizer K/S og partner fra 1996-2010.I de mange år ansvarlig for processer i enhver relevant sammenhæng, herunder internationalt. Har medvirket som rådgiver i en lang række transaktioner og besidder et relevant og stort netværk. Endvidere har han i årene forud beskæftiget sig med opbygning af virksomheder, development og mæglervirksomheder, som selvstændig og på direktionsniveau.

Log in

en
create an account