Agidon solgt til ECIT

Agidon solgt til ECIT

december 15, 2022
Firma
Aktivitet
IT-konsulenthus
Type
Majoritetssalg
Rolle
Rådgiver for sælger
Køber

Børsnoterede ECIT køber majoriteten af Agidon

Efter et par år med en strategisk turnaround og refokusering, anført af direktør og majoritetsejer Michael Holmsgaard, var Agidon klar til at blive en del af en større enhed. Konsolidering i markedet og høj efterspørgsel på talentmasse var blot nogle af de udfordringer som Agidon stod overfor og ønskede at imødekomme ved at blive en del af en større og organisationsmæssigt bredere koncern.

Gennem en struktureret salgsproces blev en række attraktive muligheder identificeret og individuelt forhandlet. Ejerkredsen bag Agidon valgte i sidste ende at sælge 70% af aktierne til den norske børsnoterede koncern ECIT. Denne løsning sikrede at alle aktionærer kunne fortsætte som minoritetsaktionærer og bibringer samtidig en række kommercielle synergier.

Vi undersøgte M&A markedet, før vi traf vores valg af rådgiver, men det har været det rigtige valg af rådgiver med DealHaus. Peter Schnedler & Palle Nørgaard var hurtige til at forstå virksomheden, såvel som vore ønsker til en potentiel køber. Der blev hurtigt skabt en væsentlig interesse fra købere både nationalt og internationalt – også potentielle købere, som vi ikke kendte i forvejen, og det var i hele forløbet vigtigt for mig at få præsenteret forskellige transaktionsmuligheder og køberprofiler, både for virksomhedens, men også for min og min families skyld.

Under processen, der naturligt har budt på både ”ups and downs”, har de holdt humøret højt uanset udfordringerne, som de super professionelle og dedikerede rådgivere, de er. Slutteligt valgte vi salg af majoritetsaktiepost i selskabet, da vigtigt, at jeg og nuværende mindretalsaktionærer fortsat er medejere fremadrettet. DealHaus fandt en international aktør, som matchede alt det jeg søgte i en køber. Derfor er jeg også fortsat tryg ved min beslutning, herunder at have fået belyst og undersøgt de mange alternativer – alt sammen noget jeg ikke tror kunne være gjort uden hjælp fra DealHaus og deres internationale netværk.

Michael Holmsgaard

Majoritetsejer og CEO i Agidon
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Gammel Kongevej 60, 18. sal

1850

Frederiksberg

CVR: 34 490 627

Language
Follow Us
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Gammel Kongevej 60, 18. sal

1850

Frederiksberg

CVR: 34 490 627

Language
Follow Us
Aarhus
Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København
Gammel Kongevej 60, 18. sal

1850

Frederiksberg

CVR: 34 490 627