Overdragelse af ejerskabet af Dansk Ejerskifte

DealHaus overdrager ejerskabet af Dansk Ejerskifte til Kai Bech Andersen

december 15, 2022

Efter godt 2 år, hvor DealHaus har understøttet udviklingen af Dansk Ejerskifte, er ejerskabet nu overdraget til Kai Bech Andersen. Kai agter nu at videreføre og fortsat udvikle konceptet, der blev søsat for at give virksomhedsejere i det lidt mindre segment mulighed for professionel rådgivning, når virksomheden skal sælges.

Kai Bech Andersen vil fremover fortsat anvende sine mange års erfaring indenfor virksomhedshandler, idet han med virkning fra 01.10.22 har overtaget det fulde ejerskab af Dansk Ejerskifte.

Dansk Ejerskifte blev oprindeligt lanceret, som et selvstændigt koncept tilbage i 2020, af DealHaus med henblik på at tilbyde virksomhedsejere i det lidt mindre segment (typisk med værdier i spændet 10-30 MDKK) professionel rådgivning i forbindelse med virksomhedsoverdragelser (M&A). Et segment, som typisk går under radaren for markedets øvrige aktører.

Kai, som tidligere har været partner i først Clearwater og efterfølgende i DealHaus, har siden lanceringen i 2020 været en af drivkræfterne bag konceptet, og overtager altså nu det fulde ejerskab.

”Jeg ser fortsat et markant uforløst potentiale i at tilbyde professionel M&A-rådgivning til de lidt mindre virksomheder – langt størstedelen af det danske erhvervsliv er jo at finde i netop det her segment … Så jeg ser meget frem til fortsat at kunne hjælpe nogle af de mange ildsjæle og iværksættere derude, når de ønsker ændringer i ejerkredsen.” Udtaler Kai og tilføjer omkring selve overdragelsen;

”Det har været den helt naturlige udvikling, at jeg nu overtager ejerskabet. Som resultat af, at DealHaus’ fodfæste i det større segment er blevet styrket, har der været et behov og ønske fra begge parter om, at rette fokus mod den mission vi hver især tilstræber, og det har vi nu fundet den mest optimale løsning på.”

Hos DealHaus er der tilsvarende både glæde og optimisme over overdragelsen, der nu muliggør et udelt fokus på transaktioner i størrelsen 50-250 millioner, som også har været virksomhedens primære fokus de senere år. Mick Ohira, Managing partner i DealHaus, udtaler;

”Vi oplever en stadigt stigende efterspørgsel på vores primære rådgivningsservices, og vi har i den forbindelse konstateret et behov for at fokusere indad og dedikere os til vores kerneforretning. Vores team er vokset en del den seneste tid, og vi er i skrivende stund 12 mand. Men måden vi driver vores processer på kræver (og vores klienter fortjener) vores udelte attention, derfor har det også kun givet perfekt mening, at Dansk Ejerskifte nu får lov at stå på egne ben under ejerskab af Kai, så vores team fremover udelukkende kan fokusere på vores core.”

Ingen af parterne forventer dog, at overdragelsen betyder, at samarbejdet endeligt ophører.

”Kai var fra 2016 og frem til 2020 partner i DealHaus, og han har siden været associeret partner i Dansk Ejerskifte, så vores samarbejde går jo efterhånden mange år tilbage… Så mon ikke der fortsat vil være nogle naturlige snitflader qua forskellen i vores fokus, hvor vi kan samarbejde og hjælpe hinanden.” tilføjer Mick Ohira afslutningsvist.

For mere information kontakt venligst
Mick Ohira

mo@dealhaus.dk

+45 31 32 28 26

Kai Bech Andersen

kai@danskejerskifte.dk

+45 25 27 00 52

Om Dansk Ejerskifte

Dansk Ejerskifte er et koncept, der gør det lettere for ejere af mindre virksomheder at gennemføre et salg, og samlet sikrer et bedre resultat. Dansk Ejerskifte er sat i verden for at tilbyde professionel rådgivning til virksomheder, som typisk ligger i værdispændet mellem 10 – 30 MDKK, og den er bygget på ”ryggen” af den viden og erfaring, som er opbygget gennem mere end 30 år i branchen. Dansk Ejerskifte er pt. repræsenteret både i Århus og i København.

Om DealHaus

DealHaus er et dansk Corporate Finance hus, specialiseret i rådgivning omkring køb og salg af virksomheder (M&A), med primær fokus på salg af virksomheder med en værdi mellem DKK 50 og 250 millioner. Vi er et dedikeret (og voksende) team pt. bestående af 12 medarbejdere (herunder 4 partnere) fordelt på vores 2 kontorer i Aarhus og København.

Relaterede nyheder

Nyheder
januar 20, 2022
DealHaus har ageret finansiel rådgiver for ejerne af Døgndata i forbindelse med salget til Visma. Døgndata er en Aarhus baseret …
Nyheder
november 6, 2023
Antallet af transaktioner i tredje kvartal 2023 overgik (lidt overraskende) samme periode i 2021 og 2022. …
Nyheder
juli 5, 2022
DealHaus har været finansiel rådgiver for Sælger i forbindelse med salget af SK Reflekt og Huset Reflekt til Altiden. …
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Gammel Kongevej 60, 18. sal

1850

Frederiksberg

CVR: 34 490 627

Language
Follow Us
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Gammel Kongevej 60, 18. sal

1850

Frederiksberg

CVR: 34 490 627

Language
Follow Us
Aarhus
Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København
Gammel Kongevej 60, 18. sal

1850

Frederiksberg

CVR: 34 490 627