DealHaus’ partnerkreds deltager i global IMAP-konference

DealHaus’ partnerkreds deltager i global IMAP-konference

oktober 31, 2023

I begyndelsen af oktober deltog DealHaus’ partnerkreds i den globale IMAP-konference, hvor kollegaer fra hele verden mødtes over 3 intense dage i Stockholm. Konferencer som disse giver os mulighed for at drøfte konkrete igangværende transaktioner med vores internationale kollegaer såvel som generel udveksling af erfaringer og markedsindsigter.

Generel konsensus på tværs af landene

Trods et makroøkonomisk udfordrende 2023, opleves der på tværs af IMAP kontorerne, at der fortsat er høj M&A-aktivitet i Small og Mid cap segmentet, hvilket understøttes af IMAPs stærke performance i H1 2023 – læs IMAPs DEALBOOK 2023. Og måske endnu vigtigere lyttede vi os til, at der også fortsat er gode pipelines, hvilket er godt nyt for det kommende 2024, der ellers lige pt. synes at være mange forskellige holdninger til.
Både performance og pipelines synes især at være båret af markante konsolideringer i enkelte industrier, hvor store børsnoterede koncerner og kapitalfonde er særligt aktive. Disse tæller blandt andre industrierne ’Software’ og ’Business services’, hvilket synes at være meget i tråd med trenden fra det danske marked som vi beskrev i vores Q2 Deal Tracker .

Hvorfor vi mødes fysisk

  • Netværk med globale kolleger: Det styrker netværket og de personlige relationer med et par intense dage til en konference, hvor alt handler om M&A og forretningsudvikling. Vi arbejder til daglig tæt sammen med partnerne i vores nøglemarkeder, men til konferencer som disse har vi tilmed en god mulighed for også at knytte stærke relationer til partnere i lande som ikke lige er Danmarks vante samhandelspartnere.
  • Deling af brancheindsigter: Konferencen bød på værdifulde diskussioner om de seneste tendenser og udfordringer i corporate finance og M&A-markedet generelt.

Cirka 50% af vores deals sker til udenlandske købere. At være lokalt repræsenteret i købernes nøglemarkeder sikrer en overordnet bedre proces da det både udvider vores samlede netværk og styrker vores evne til at forstå og navigere i skiftende landskaber og kulturer.

Vi vil gerne takke vores svenske kollegaer for at facilitere konferencen, og vi ser frem til at deltage i fremtidige konferencer i IMAP – næste gang i Brasilien.

Om IMAP

IMAP – International M&A Partners – er en international organisation af M&A-rådgivere, der primært rådgiver små- og mellemstore ejerledede virksomheder omkring køb og salg af virksomheder. IMAP er en global organisation med erfaring fra mere end 250 transaktioner årligt varierende i størrelse fra USD 10 til 300 millioner. I løbet af de sidste 10 år har IMAPs hold af over 450 M&A-specialister verden over gennemført over 2.200 transaktioner til en samlet værdi af USD +130 milliarder.

Relaterede nyheder

Nyheder
januar 20, 2022
DealHaus har ageret finansiel rådgiver for ejerne af Døgndata i forbindelse med salget til Visma. Døgndata er en Aarhus baseret …
Nyheder
januar 12, 2022
Vinkel Bioenergi producerer årligt ca. 45 millioner kubikmeter biogas og har kapacitet til at håndtere op til 425.500 tons biomasse …
Nyheder
maj 9, 2022
Den hurtigtvoksende rådgivende ingeniørvirksomhed LBP Engineering er blevet solgt til den store danske ingeniørkoncern MOE, en del af franske Artelia …
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Nybrogade 12

1203

København

CVR: 34 490 627

Follow Us
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Nybrogade 12

1203

København

CVR: 34 490 627

Follow Us
Aarhus
Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København
Nybrogade 12

1203

København

CVR: 34 490 627