Jobopslag: Ambitiøse studerende søges til vores kontor i Aarhus
Jobopslag - Aarhus - 4. Kvartal 2023

Jobopslag: Ambitiøse studerende søges til vores kontor i Aarhus

oktober 16, 2023

Er du pt. i gang med studierne og vil du prøve kræfter med M&A og Corporate Finance? Per primo 2024 udvider vi vores team i Århus med 2 analytikere og søger nu relevante kandidater.

Kort omkring jobbet

Som analytiker hos DealHaus får du mulighed for at opnå praktisk erfaring indenfor M&A og Corporate finance. Denne stilling er ideel for ambitiøse studerende, der ønsker at omsætte deres akademiske færdigheder og tidligere erhvervserfaring i et udfordrende job med en stejl læringskurve. Du vil blive en del af vores deal teams og arbejde på projekter i mange forskellige industrier. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt lige fra industrianalyser til stand-alone værdiansættelser. Download PDF’en og læs meget mere om jobbet, frister og formalia.

Hvem er du?

  1. Du læser i øjeblikket en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for erhvervsøkonomi (HA), økonomi eller en anden relevant retning.
  2. Du besidder stærke analytiske, økonomiske og kommercielle færdigheder.
  3. Du er flydende i både dansk og engelsk (mundtligt og skriftligt).
  4. Du er detaljeorienteret og ansvarsbevidst.
  5. Du har en vilje og en lyst til at lære og vokse indenfor M&A.
  6. Du er mest af alt en holdspiller og en fantastisk kollega.

Hvem er vi?

DealHaus er en dansk Corporate Finance boutique, specialiseret i rådgivning omkring køb og salg af virksomheder (M&A). Vi har specialiseret os i ejerlederen og vores primære fokus er salg af virksomheder med en værdi mellem EUR 5 og 50 millioner. Vi er et mindre (men voksende) team fordelt på vores 2 kontorer i Aarhus og København. Klik rundt på siden og lær os lidt bedre at kende eller giv os et kald, hvis du har spørgsmål til os eller stillingen.

Om ansættelsesrunden

Vi søger lige pt. 2 ambitiøse analytikere til kontoret i Århus med forventet start primo januar 2024. Se stillingsopslaget i PDF’en nedenfor. Hvis interesseret, send da relevante dokumenter til Anders Madsbøll (aom@dealhaus.dk) inden ansøgningsfristen d. 17 november. Samtaler vi blive afholdt løbende.

Relaterede nyheder

Nyheder
november 2, 2021
Cykelgear solgt til Foreman Capital. DealHaus har rådgivet stifterne af Cykelgear A/S i forbindelse med salget af majoriteten af aktierne …
Nyheder
november 6, 2023
Antallet af transaktioner i tredje kvartal 2023 overgik (lidt overraskende) samme periode i 2021 og 2022. …
Nyheder
maj 9, 2022
Den hurtigtvoksende rådgivende ingeniørvirksomhed LBP Engineering er blevet solgt til den store danske ingeniørkoncern MOE, en del af franske Artelia …
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Nybrogade 12

1203

København

CVR: 34 490 627

Follow Us
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Nybrogade 12

1203

København

CVR: 34 490 627

Follow Us
Aarhus
Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København
Nybrogade 12

1203

København

CVR: 34 490 627