Jobopslag: Ambitiøse studerende søges til vores kontor i Aarhus
Jobopslag - Aarhus - 4. Kvartal 2023

Jobopslag: Ambitiøse studerende søges til vores kontor i Aarhus

oktober 16, 2023

Er du pt. i gang med studierne og vil du prøve kræfter med M&A og Corporate Finance? Per primo 2024 udvider vi vores team i Århus med 2 analytikere og søger nu relevante kandidater.

Kort omkring jobbet

Som analytiker hos DealHaus får du mulighed for at opnå praktisk erfaring indenfor M&A og Corporate finance. Denne stilling er ideel for ambitiøse studerende, der ønsker at omsætte deres akademiske færdigheder og tidligere erhvervserfaring i et udfordrende job med en stejl læringskurve. Du vil blive en del af vores deal teams og arbejde på projekter i mange forskellige industrier. Arbejdsopgaverne vil spænde bredt lige fra industrianalyser til stand-alone værdiansættelser. Download PDF’en og læs meget mere om jobbet, frister og formalia.

Hvem er du?

  1. Du læser i øjeblikket en bachelor- eller kandidatuddannelse inden for erhvervsøkonomi (HA), økonomi eller en anden relevant retning.
  2. Du besidder stærke analytiske, økonomiske og kommercielle færdigheder.
  3. Du er flydende i både dansk og engelsk (mundtligt og skriftligt).
  4. Du er detaljeorienteret og ansvarsbevidst.
  5. Du har en vilje og en lyst til at lære og vokse indenfor M&A.
  6. Du er mest af alt en holdspiller og en fantastisk kollega.

Hvem er vi?

DealHaus er en dansk Corporate Finance boutique, specialiseret i rådgivning omkring køb og salg af virksomheder (M&A). Vi har specialiseret os i ejerlederen og vores primære fokus er salg af virksomheder med en værdi mellem EUR 5 og 50 millioner. Vi er et mindre (men voksende) team fordelt på vores 2 kontorer i Aarhus og København. Klik rundt på siden og lær os lidt bedre at kende eller giv os et kald, hvis du har spørgsmål til os eller stillingen.

Om ansættelsesrunden

Vi søger lige pt. 2 ambitiøse analytikere til kontoret i Århus med forventet start primo januar 2024. Se stillingsopslaget i PDF’en nedenfor. Hvis interesseret, send da relevante dokumenter til Anders Madsbøll (aom@dealhaus.dk) inden ansøgningsfristen d. 17 november. Samtaler vi blive afholdt løbende.

Relaterede nyheder

Nyheder
maj 31, 2022
DealHaus har været været finansiel køberrådgiver for det danske multi family-office Maigaard & Molbech i forbindelse med deres opkøb af …
Nyheder
februar 1, 2024
Til trods for at Q4 faktisk var årets svageste kvartal, målt på antal annoncerede transaktioner, sluttede året på en ny …
Nyheder
december 22, 2021
Julen står nok en gang for døren og endnu et år går på hæld. Det giver en naturlig og belejlig …
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Gammel Kongevej 60, 18. sal

1850

Frederiksberg

CVR: 34 490 627

Language
Follow Us
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Gammel Kongevej 60, 18. sal

1850

Frederiksberg

CVR: 34 490 627

Language
Follow Us
Aarhus
Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København
Gammel Kongevej 60, 18. sal

1850

Frederiksberg

CVR: 34 490 627