Apacta i større investeringsrunde med Mestergruppen

Apacta i større investeringsrunde med Mestergruppen

februar 5, 2021

I januar 2021 offentliggjorde vi, at DealHaus havde rådgivet SaaS-virksomheden Apacta og founder, Anders Kondrup Risager i processen omkring investeringsrunden, hvor Mestergruppen investerede et tocifret millionbeløb for at opnå en minoritetsposition i Apacta.

Apacta A/S, er en Aalborg-baseret software virksomhed der på abonnementsbasis tilbyder håndværkere et digitalt ordrestyringssystem, hvor igennem opgaver som fakturering, tidsregistrering og sagsstyring kan kontrolleres på en nem og effektiv måde.

Virksomheden har i dag tusindvis af brugere i Danmark, og den strategiske investering fra Mestergruppen sikrer Apacta likviditet til en nordisk ekspansion – et af de stærkeste strategiske partnerskaber, der kunne opnås.

Anders udtaler:
”Vi har længe haft en meget høj vækst i det danske marked, men med investeringen på plads kan vi nu fokusere 110% på at eksekvere en strategi, der omfatter en udvidelse af vores eksisterende product offering, såvel som vores aktiviteter i Norden, Tyskland, Holland og Storbritannien”

Mestergruppen er blandt Skandinaviens største koncerner inden for byggevarer, og har en omsætning på mere end NOK 14 milliarder fordelt på sine aktiviteter i blandt andet Byggtorget, Byggeriet, Ski Bygg og XL-BYGG. Koncernen er ultimativt ejet af det familie-ejede investeringsselskab, Ferd AS.

Om processen med DealHaus udtaler Anders:

”DealHaus er en tæt rådgiver man kan stole på i sådan en proces og det har man brug for når forhandlingerne med investor er på sit højeste. Det tager tid og energi at komme igennem en investeringsrunde som denne, men at have en finansiel rådgiver med har for mig været den helt rigtige beslutning”

Relaterede nyheder

Nyheder
september 14, 2021
DealHaus har rådgivet ejerne af AC Antennas i forbindelse med salget til ISIC A/S, et datterselskab til det børsnoterede svenske …
Nyheder
maj 9, 2022
Den hurtigtvoksende rådgivende ingeniørvirksomhed LBP Engineering er blevet solgt til den store danske ingeniørkoncern MOE, en del af franske Artelia …
Nyheder
august 20, 2023
DealHaus er pr. 20 august 2023 blevet den eksklusive danske del af International M&A Partners (IMAP), en global sammenslutning af …
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Nybrogade 12

1203

København

CVR: 34 490 627

Follow Us
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Nybrogade 12

1203

København

CVR: 34 490 627

Follow Us
Aarhus
Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København
Nybrogade 12

1203

København

CVR: 34 490 627