Salg af virksomhed

Salg af virksomhed

At sælge sin virksomhed er en af de væsentligste beslutninger, man som ejerleder vil komme til at træffe. Ofte er det en beslutning, man kun gør sig en gang i livet, og derfor er det vigtigt, at den træffes på et så optimalt grundlag som muligt. Samtidig er de mest frekvente købere i markedet ofte vant til at købe virksomheder, typisk med egne M&A-afdelinger og rådgivere, hvilket giver dem en stærk indgangsposition i en forhandling.

Ved at vælge DealHaus som rådgiver udlignes spillepladen. Vores team kender markedet, processerne og har indgående kendskab til, hvordan man skaber et optimalt forhandlingsrum, der sikrer, at de bedste betingelser på pris, vilkår og transaktionsstruktur opnås.

Vores approach

Motiverne for at igangsætte en salgsproces, og de dertilhørende løsningsmuligheder, kan være både mange og forskelligartede. Det kan du kan læse meget mere om under ’Services’ eller ved at bladre gennem nogle af vores mange ’casehistorier’. Men selvom processen kan designes på forskellige måder og det ultimative mål med processen kan være forskelligt fra gang til gang, så er der dele af vores tilgang vi aldrig fraviger, fordi det i vores optik er nøglen til den succesfulde salgsproces.

1
Dealteam

Vi sætter altid et dedikeret fast dealteam bestående af typisk 3-4 personer, som følger dig fra samarbejdets indgåelse til processens afslutning.

2
Forberedelse

Vi skaber en omfattende analyse af din virksomhed, som i sidste ende kondenseres til et Information Memorandum, der danner grundlag for forhandlingsrummet.

3
Afklaring

Vi udarbejder en grundig analyse af køberfeltet og gennemgår de forskellige exit-scenarier med dig. Dette sikrer alignment mellem dine præferencer og den løsning der skabes.

4
Eksekvering

Vi koordinerer, planlægger, coacher og rådgiver gennem hele processen og vi arbejder tæt sammen med dine øvrige rådgivere.

Hele forløbet med DealHaus som rådgiver har været en yderst behagelig og professional proces. Vi føler, at vores interesser, og ønsker, hele tiden haft været i fokus, og DealHaus har i høj grad været medvirkende til, at vi er endt op med en partner og løsning, som passer til vores værdier som virksomhed. Vi kan klart anbefale Mick, Peter og hele DealHaus-teamet til andre virksomheder, som går med tanker omkring salg eller kapitalrejsning.

Thomas Andersen

Direktør og medejer af Webshipper

Relaterede transaktioner

MM
Salg af virksomhed
maj 13, 2024
Mind-Move er et børne- og ungehjem, der i årevis har ydet støtte og omsorg til børn og unge, som har brug for en specialiseret social
Scanvogn
Salg af virksomhed
maj 31, 2023
Efter end mere end 25 år på danske hænder er den førende nordiske producent af skurvogne, Scanvogn, blevet solgt til amerikanske Satellite Industries, der er
Agidon-01
Salg af virksomhed
december 15, 2022
Efter en strategisk turnaround, anført af direktør og majoritetsejer Michael Holmsgaard, var Agidon klar til at blive en del af en større enhed.
Resized
Salg af virksomhed
juni 30, 2022
De to stiftere af SK Reflekt ApS og Huset Reflekt ApS havde over en årrække etableret et stærkt tilbud til udfordrede unge i det midtsjællandske.
LBP - 01
Salg af virksomhed
maj 3, 2022
På 6 år var LBP vokset fra blot 15 medarbejdere til at nærme sig 60 og havde for alvor udviklet sig til en betydende markedsudfordrer.
Døgndata-01
Accelereret salgsproces
januar 17, 2022
Døgndata er en Aarhus-baseret softwarevirksomhed bedst kendt for sin Software as a Service løsning Sofus, som er målrettet og specialudviklet til den kommunale sektor og
JCHR-Koldkur-Transport-01
Generationsskifte
september 15, 2021
I mere end 90 år havde virksomheden J. Chr. Koldkur Transport været ejet og drevet af Koldkur-familien.
Boat-with-antenna
Salg af virksomhed
august 27, 2021
AC Antennas har igennem en længere årrække produceret, markedsført og solgt nogle af verdens bedste antenner til det professionelle maritime segment.
Npvision Group-04
Salg af virksomhed
oktober 29, 2020
Npvision Group havde siden stiftelsen i 2010 opbygget en markant markedsposition indenfor køb og salg af brugt it-udstyr.
Medflex-resized
Salg af virksomhed
maj 29, 2020
Medflex havde brug for en større paraply og en anden strategisk ejer for at kunne eksekvere på næste skridt af vækstrejsen.
hamburg
Salg af virksomhed
november 16, 2018
DealHaus har i samarbejde med vores tyske partnervirksomhed, Arthos, rådgivet ejerne af IQS Group i salget til Scan Global.
Arcane Tinmen solgt til Entrust Global Group
Salg af virksomhed
november 30, 2017
Efter flere år med massiv vækst og stigende profitabilitet var tiden inde til at ændre i ejerstrukturen og forberede et kommende operationelt generationsskifte.
Centralværkstedet-02
Salg af virksomhed
december 6, 2016
Jürgen Frühwirth havde over en 4-årig periode forvandlet Centralværkstedet og Smedien i Århus til et af byens største og mest populære event- og oplevelseshuse.
Kivex Biotec-01
Salg af virksomhed
maj 4, 2016
Kivex Biotec, der i mere end 30 år har udviklet, designet, produceret, markedsført og solgt udstyr til fertilitetsklinikker verden over er blevet solgt til amerikanske
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Gammel Kongevej 60, 18. sal

1850

Frederiksberg

CVR: 34 490 627

Language
Follow Us
Aarhus

Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København

Gammel Kongevej 60, 18. sal

1850

Frederiksberg

CVR: 34 490 627

Language
Follow Us
Aarhus
Rosensgade 36

8000

Aarhus C

København
Gammel Kongevej 60, 18. sal

1850

Frederiksberg

CVR: 34 490 627